Kleur printen op hout


22-06-2022
Wij beschikken over een eigen Canon Arizona UV-flatbed printer waarmee wij op verschillende soorten hout ieder eigen idee kunnen printen.

Houten kratten

Voor houten kratten hebben wij standaard twee formaten. Een krat voorzien van eigen ontwerp is ideaal voor reclame-uitingen maar ook te gebruiken als persoonlijk fietskrat, kerstpakket, bier-of wijnkrat. Grotere aantallen kunnen wij op elk gewenst formaat leveren.

Houten menukaarten

Standaard leveren wij ook houten menukaarten. Op 6 mm Okoume multiplex zijn verschillende formaten mogelijk voor bijvoorbeeld menukaart, lunchkaart of dessertkaart. Weer eens iets anders dan de papieren versie. Uw klanten zullen het bijzonder vinden.

Wijnkisten

Op zoek naar een persoonlijk en origineel cadeau? Onze hoogwaardige houten wijnkisten zijn voorzien van een geprinte deksel van hout of forex. Elk ontwerp is mogelijk. Beschikbaar in 2 soorten. Voor een enkele fles of voor 2 flessen. Daar kun je mee aankomen!

Maar ook andere producten van hout zijn mogelijk. Denk aan bloembakken met het logo van je bedrijf of foto’s op hout ter decoratie. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Prijzen houten kratten

Prijzen houten menukaarten

Prijzen wijnkisten