Met onze dubbele visitekaartjes maak je gegarandeerd indruk op de zakelijke markt. Deze kaartjes zijn niet alleen van topkwaliteit, maar bieden ook dubbel zoveel ruimte voor het delen van je bedrijfsinformatie en contactgegevens.

Onze dubbele visitekaartjes worden gedrukt in full colour op stevig 400 grams Sulfaatkarton. Maar daar houdt het niet op, want we bieden ook verschillende afwerkingsmogelijkheden om je kaartje nog specialer te maken. Kies bijvoorbeeld voor matvernis, laminaat (mat, glans of soft-touch), spot UV, gerild of met ronde hoeken. Wij zorgen ervoor dat jouw visitekaartje volledig aansluit bij de uitstraling en stijl van je bedrijf.

Onze standaard dubbele visitekaartjes zijn 170 x 55 mm, maar we bieden ook de mogelijkheid voor een eigen formaat. Je kunt ervoor kiezen om enkelzijdig of dubbelzijdig te bedrukken in full colour en we voorzien het kaartje altijd van één rillijn. Zo kun je het kaartje gemakkelijk dubbelvouwen en past het perfect in je portemonnee of visitekaartjeshouder.

Investeer in de kwaliteit en professionaliteit van je bedrijf met onze dubbele visitekaartjes en maak een onvergetelijke eerste indruk op de zakelijke markt.