Nieuws

Bedrukte verzenddozen van Oblé

Businesscards and more! De slogan van Oblé. Naast de bekende visitekaartjes doen wij nog veel meer. Na de uitbreiding met anti-corona producten, kalenders en plaatmateriaal nu ook gepersonaliseerde verzenddozen.  

Lees meer

FOLIEDRUK: voor extra luxe op drukwerk

Maak je drukwerk extra luxe met foliedruk. Folliedruk wordt vaak toegepast op certificaten, oorkondes en uitnodigingen maar is ook uitermate geschikt voor visitekaartjes en menukaarten op ons 400 grams sulfaatkarton.

Lees meer

Oblé: Ook je partner voor bedrukt plaatmateriaal

Stel je voor: je vaste klant komt met een speciale vraag op het gebied van het bedrukken van plaatmateriaal. Hoe pak je dat aan? Bij Oblé is die vraag het afgelopen jaar veelvuldig langs gekomen.

Lees meer

Mooie menukaarten en luxe uitnodigingen

Naast visitekaartjes, flyers etc. drukken we ook veelvuldig menukaarten en uitnodigingen. Menukaarten worden voor een langere periode intensief gebruikt. Belangrijk dus dat deze mooi en stevig blijven! Uitnodigingen of jubileumkaarten dienen ook vaak een luxe uitstraling te hebben.

Lees meer

Luxe afwerkingen

Bij visitekaartjes, ansichtkaarten, flyers, wijndozen of bijvoorbeeld je presentatiemappen passen wij standaard 400 grams Sulfaatkarton MultiCard© toe. Dat is bijzonder geschikt voor extra bewerkingen.

Lees meer

Kleur printen op hout

Maak indruk met bedrukte houtproducten. Wij beschikken over een eigen Canon Arizona UV-flatbed printer waarmee wij op verschillende soorten hout ieder eigen idee kunnen printen. Bijvoorbeeld houten kratten, houten menukaarten en wijnkisten.

Lees meer

Verpakkingen in vele soorten en maten

Verpakkingen, we hebben er dagelijks mee te maken en ongemerkt laten ze een eerste indruk achter. Mooie en bijzondere verpakkingen bezorgen ons een goed gevoel. Wij maken verpakkingen van een stevig papiersoort, 400 grams sulfaatkarton.

Lees meer

Wij kiezen voor sulfaatkarton

De visitekaartjes, flyers, ansichtkaarten en presentatiemappen van Oblé staan voor topkwaliteit. Daarom hebben we een bewuste keuze gemaakt om te werken met 400 grams Sulfaatkarton van Multicard©. Deze stevige papiersoort kenmerkt zich door een hoge egale witheid en een egaal oppervlak.

Lees meer

Over the Top: wat is Spot-UV?

Jouw visitekaartje voorzien van een bijzondere en unieke uitstraling? Dat is mogelijk met onze Over the Top visitekaartje waarbij het kaartje wordt voorzien van een zogenaamde Spot-UV. Alleen de gewenste onderdelen op het kaartje krijgen een hoogglanslak (Spot-UV). Dit geeft een bijzonder effect en hierbij is jouw creativiteit de enige beperking.

Lees meer

Wie zijn wij?

Oblé, dé leverancier van jouw mooiste businesscards en overig drukwerk

Oblé staat voor hoogwaardig offset drukwerk van visitekaartjes tot presentatiemappen. Onze specialiteit is het leveren van luxe visitekaartjes. Business tools waar bijna niemand in zaken zonder kan. Voor nieuwe klanten vaak ook de eerste indruk van jouw bedrijf. Die kan dan maar beter uitstekend zijn. Reden waarom de markt voor tot in de finesses verzorgd drukwerk bij ons uitkomt. 

Lees meer