Bedrukte verzenddozen van Oblé

vakdag-print-sign27-05-2021

Businesscards and more! De slogan van Oblé. Naast de bekende visitekaartjes doen wij nog veel meer. Na de uitbreiding met anti-corona producten, kalenders en plaatmateriaal nu ook gepersonaliseerde verzenddozen.  

Lees meer >>
Oblé: Ook je partner voor bedrukt plaatmateriaal

vakdag-print-sign04-03-2021

Stel je voor: je vaste klant komt met een speciale vraag op het gebied van het bedrukken van plaatmateriaal.
Hoe pak je dat aan?
Bij Oblé is die vraag het afgelopen jaar veelvuldig langs gekomen.

Lees meer >>

 

FOLIEDRUK: voor extra luxe op drukwerk

vakdag-print-sign29-06-2020

Maak je drukwerk extra luxe met foliedruk. Folliedruk wordt vaak toegepast op certificaten, oorkondes en uitnodigingen maar is ook uitermate geschikt voor visitekaartjes en menukaarten op ons 400 grams sulfaatkarton.

Lees meer >>

 

menukaarten-uitnodigingenMooie menukaarten en luxe uitnodigingen

26-4-2020

Naast visitekaartjes, flyers etc. drukken we ook veelvuldig menukaarten en uitnodigingen. Menukaarten worden voor een langere periode intensief gebruikt. Belangrijk dus dat deze mooi en stevig blijven! Uitnodigingen of jubileumkaarten dienen ook vaak een luxe uitstraling te hebben.

Lees meer >>

 

 


Luxe afwerkingen

19-01-2020

Bij visitekaartjes, ansichtkaarten, flyers, wijndozen of bijvoorbeeld je presentatiemappen passen wij standaard 400 grams Sulfaatkarton MultiCard© toe. Dat is bijzonder geschikt voor extra bewerkingen.

Lees meer >>

 

Kleur printen op hout

21-11-2019

Maak indruk met bedrukte houtproducten. Wij beschikken over een eigen Durst UV printer waarmee wij op verschillende soorten hout ieder eigen idee kunnen printen. Bijvoorbeeld houten kratten, houten menukaarten en wijnkisten.

Lees meer >>

 


Verpakkingen in vele soorten en maten

18-09-2019

Verpakkingen, we hebben er dagelijks mee te maken en ongemerkt laten ze een eerste indruk achter. Mooie en bijzondere verpakkingen bezorgen ons een goed gevoel. Wij maken verpakkingen van een stevig papiersoort, 400 grams sulfaatkarton.

Lees meer >>


Enveloppen: welk formaat heb jij nodig?

20-05-2019

Enveloppen zijn er in vele soorten en maten. Wij hebben de meest gangbare formaten op voorraad. Dit varieert van klein naar groot, van C6 t/m EB4 formaat. Daarnaast kun je kiezen voor met of zonder venster en voor plakstrip of gegomd. De EA5/6 (220x110 mm) is beschikbaar in zowel 80 als 90 grams en de 80 grams met 2 formaten venster (30x100 mm of 40x110 mm).

Lees meer >>


Wij kiezen voor sulfaatkarton

10-02-2019

De visitekaartjes, flyers, ansichtkaarten en presentatiemappen van Oblé staan voor topkwaliteit. Daarom hebben we een bewuste keuze gemaakt om te werken met 400 grams Sulfaatkarton van Multicard©. Deze stevige papiersoort kenmerkt zich door een hoge egale witheid en een egaal oppervlak.

Lees meer >>


Over the Top: wat is Spot-UV?

17-11-2018

Jouw visitekaartje voorzien van een bijzondere en unieke uitstraling? Dat is mogelijk met onze Over the Top visitekaartje waarbij het kaartje wordt voorzien van een zogenaamde Spot-UV. Alleen de gewenste onderdelen op het kaartje krijgen een hoogglanslak (Spot-UV). Dit geeft een bijzonder effect en hierbij is jouw creativiteit de enige beperking.

Lees meer >>


vakdag-print-signOblé op Vakdag Print & Sign 6 februari 2018

19-01-2018

Dit jaar is Oblé aanwezig op de Vakdag Print & Sign, hét netwerkevenement voor de grafische en signindustrie. Bezoek ons op stand E32 NBC in Nieuwegein en laat je verbluffen over onze mogelijkheden met onze kwaliteitsdrukwerk op standaard 400 grams sulfaatkarton.

Lees meer >>


Wie zijn wij?

15-01-2017

Oblé, dé leverancier van jouw mooiste businesscards en overig drukwerk

Oblé staat voor hoogwaardig offset drukwerk van visitekaartjes tot presentatiemappen. Onze specialiteit is het leveren van luxe visitekaartjes. Business tools waar bijna niemand in zaken zonder kan. Voor nieuwe klanten vaak ook de eerste indruk van jouw bedrijf. Die kan dan maar beter uitstekend zijn. Reden waarom de markt voor tot in de finesses verzorgd drukwerk bij ons uitkomt. 

Lees meer >>