Wie zijn wij?


Oblé is je persoonlijke drukker van topkwaliteit

Je kunt altijd bij ons terecht en wij zijn je graag van dienst. Online of persoonlijk aan de telefoon. We geven advies of helpen je als je een vraag hebt over je drukwerk of de mogelijkheden die wij je bieden.

Oblé drukt alles in eigen huis en op eersteklas offset drukpersen

Je mag rekenen op prachtig drukwerk bij Oblé. We werken met eersteklas materiaal en de beste vakmensen aan jouw drukwerk. Wij begrijpen dat je de kwaliteit en uitstraling van je eigen bedrijf of organisatie terug wilt zien in je drukwerk. En daar zorgen we voor!

Luxe afwerkingen

Bij visitekaartjes, ansichtkaarten, flyers, wijndozen of bijvoorbeeld je presentatiemappen passen wij standaard 400 grams Sulfaatkarton MultiCard© toe. Dat is bijzonder geschikt voor extra bewerkingen.

Wat dacht je van een matte laminering, al dan niet gecombineerd met een spot UV-lak (hoogglanslak)? En wat zou je zeggen van de toepassing van gekleurde folie op je drukwerk? Of het drukken van een extra PMS-kleur, fluor, goud of zilver bij full colour drukwerk? Foliedruk, pregen of stansen..? Noem het maar en het kan bij Oblé. En zo’n luxe afwerking zorgt gegarandeerd voor een fantastisch effect!

Flexibiliteit én service

Naast kwaliteitsdrukwerk kun je bij ons ook rekenen op flexibiliteit en vergaande service. En bereikbaarheid als je dat wilt. Oblé is gevestigd in Voorthuizen, in het midden van het land. Maar het gemakkelijkst bestel je natuurlijk online of per mail!

Naar nieuwspagina >>