Wij kiezen voor het beste: sulfaatkarton


09-02-2022

De visitekaartjes, flyers, ansichtkaarten, wijndozen, presentatiemappen en al die andere drukwerk toepassingen die stevig moeten zijn en een extra uitstraling moeten hebben, zijn bij Oblé gemaakt van 400 grams Sulfaatkarton

Deze stevige papiersoort bestaat uit verschillende lagen houtvrij materiaal die samen een stijf en sterk vouwkarton vormen. Het breekt niet snel en is vanwege z’n lange vezels uitstekend te rillen en te vouwen. Andere kenmerken zijn een hoge egale witheid en een egaal oppervlak. 400 grams Sulfaatkarton kent een perfecte bedrukbaarheid met een natuurgetrouwe weergave van de kleuren. Bovendien is Sulfaatkarton zeer geschikt voor bewerkingen zoals vouwen, stansen, rillen, pregen en lakken. 

De ultieme uitstraling voor jouw drukwerk

In combinatie met de kwalitatief hoogstaande offsetdruk van Oblé zorgen alle voordelen en eigenschappen van dit sulfaatkarton ervoor dat jouw drukwerk uitblinkt in een luxe en kleurrijke uitstraling.

Extra aantrekkelijk: FSC gecertificeerd

Het Sulfaatkarton is standaard FSC gecertificeerd. Dit papierproduct is dus afkomstig uit een FSC-gecertificeerd bos en is herkenbaar aan het FSC-label. Hoe meer vraag er is naar FSC-producten, hoe meer hectaren bos volgens de richtlijnen van FSC beheerd zullen worden. En hoe meer de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn hiervan zullen profiteren.